Horloge FESTINA F20358/B

  • classic
Horloge FESTINA F20358/B
Horloge FESTINA F20358/B
Alt text
Alt text
€ 89,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkFestina
ReferentieF20358/B
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Dit Festina horloge met referentie F20358/B is een herenhorloge met een blauwe wijzerplaat. Het heren festina horloge heeft een staal kast en een bruin leren armband. Het Festina horloge is een quartz horloge met datum.

De hele Festina collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Festina box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Festina

Horloge merk Festina is in 1902 opgericht in Zwitserland. In 1984 koopt de zakenman Miguel Rodriguez het merk en zo is de Festina-Lotus Group ontstaan. Festina innoveert zichzelf telkens weer en komt opzetten met nieuwe campagnes, gesteund door sterren zoals Gerard Butler. 

De Festina collectie is een zéér uitgebreide horloge collectie. Voor ieder wat wils. De heren kunnen een keuze maken uit Festina quartz horloges met of zonder chronometer, vervaardigd in staal met een lederband of op een metalen armband.

De dames beschikken over een kleurrijke collectie. Dames quartz Festina horloges zijn verkrijgbaar in volledig staal, pleetgoud of zelfs rosé pleetgoud, al dan niet met een lederband en zirconium steentjes verwerkt in de kast.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Festina dealer, Festina horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote festina collectie.

Heeft u verder vragen over de Festina collectie, bent u opzoek naar een speciaal Festina horloge of andere horloges van kwalitatieve horloge merken of modieuze horloge merken, neem snel even contact.

Bekijk alle horloges van Festina