Horloge DIESEL MASTER CHIEF DZ1952

  • MASTER CHIEF
€ 219,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkDiesel
ReferentieDZ1952
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatGoud
HorlogekastPleetgoud geel
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter45 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandPleetgoud
Kleur bandGeel
Garantie2 Jaar

De Diesel horloge collectie springt onmiddellijk in het oog. Het betreft voornamelijk stoere mannenhorloges, met een grotere kastdiameter.

Dit Diesel horloge met referentie DZ1952 is een heren horloge uit de MrMaster Chief collectie. Het Diesel uurwerk is vervaardigd uit een pleetgouden 45 mm stalen kast en pleetgouden staal armband. De wijzerplaat is goud van kleur. Dit quartz horloge beschikt over een datum.

De hele Diesel collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een mooie Diesel verpakking box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in onze horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldiens waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoalsbv een nieuwe lederen armband voor het horloge.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Diesel

Sinds 1978 bezit Diesel een voorname plaats in de mode wereld. Diesel staat sinds het begin garant als een modemerk voor eigentijdse jongeren met een mening, een collectie die karakter uitstraalt. Het doel om telkens een nieuwe innoverende collectie te creëren wordt elke keer weer bewezen. Sinds enkele jaren is Diesel ook in de horloge wereld gestapt! En met succes!!

Elk Diesel horloge bezit zijn identiteit

Zoals de modeartikelen bezitten de Diesel horloges en juwelen dezelfde originele karakteristieken, wat zich telkens weer tot een succes vertaald. Diesel weet zijn horloges telkens zo te vernieuwen, dat elke jonge man of vrouw zich aangetrokken voelt en zijn keuze kan vinden in deze horloge collectie. Elk model bezit zijn identiteit, zodat elk Diesel horloge een originaliteit uitademt.

Bekijk alle horloges van Diesel