Horloge Polar Unite Black fitnesshorloge -- hartslagmeting

  • Unite Black
Horloge Polar Unite Black fitnesshorloge -- hartslagmeting
Horloge Polar Unite Black fitnesshorloge -- hartslagmeting
Horloge Polar Unite Black fitnesshorloge -- hartslagmeting
Horloge Polar Unite Black fitnesshorloge -- hartslagmeting
Horloge Polar Unite Black fitnesshorloge -- hartslagmeting
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 149,90
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieUnite
ReferentiePolar Unite Black
ComplicatiesDatum - Digitaal - Hartslagmeter - Quartz
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter43 mm
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar
Ontdek je potentieel met Polar Unite, het fitnesshorloge dat je helpt je training, herstel en dagelijks leven perfect met elkaar te combineren. Polar Unite motiveert je om regelmaat in je training te houden en maakt dat fit en gezond blijven een natuurlijk onderdeel van je dagelijks leven wordt.
  • Geavanceerde hartslagmeting aan de pols
  • FitSpark™ dagelijkse trainingsbegeleiding
  • Nightly Recharge™ automatische herstelmeting
 FITNESSHORLOGE MET HARTSLAGMETING AAN DE POLS EN SLAAPREGISTRATIE

Polar Unite is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en GPS-verbinding. Deze veelzijdige en ultralichte fitness tracker helpt je beter te slapen, slimmer te trainen en de balans in je leven te vinden: het is jouw assistent op weg naar een betere conditie.

VIND JE BALANS DOOR BETER SLAPEN & BETER HERSTEL

Beter slapen staat gelijk aan beter herstel - en een leven dat meer in balans is. Als alle puzzelstukjes op hun plaats liggen ontdek je makkelijker je potentieel.

BOUW JE DAG OP DE NACHT

De Nightly Recharge™ herstelmeting geeft je dagelijks feedback over hoe je lichaam zich tijdens de nacht heeft hersteld van training en stress. Dit helpt je bij het maken van optimale keuzes overdag. 

WEET HOE JE SLAAPT

Volg je slaapfasen en krijg een gedetailleerde slaapanalyse met de Sleep Plus Stages™ slaapregistratie. Dankzij de gemakkelijk te begrijpen gegevens over je slaap kun je de nodige aanpassingen doen om beter te slapen. 

ADEM EN FOCUS

Ontspan je lichaam en kalmeer je geest met de Serene™ ademhalingsoefening. Maak van ademhalingsoefeningen een nieuwe gewoonte, zodat je je stressniveaus beter beheerst en beter slaapt.

JE HART IS DE SLEUTEL: LUISTER ERNAAR EN TRAIN SLIMMER

Het volgen van je hartslag is de basis voor het verbeteren van je conditie. Als je je hartslag in hartslagzones hebt verdeeld en duidelijk vanaf je pols kunt aflezen, weet je altijd precies hoe hard je traint.

JE HOEFT NERGENS MEER NAAR TE RADEN

Als je je workouts bijhoudt met je Polar Unite en traint met variabele intensiteit, krijg je inzicht in welk voordeel elke individuele trainingssessie je oplevert. Zo haal je het meeste uit elke workout die je doet.

FITSPARK™ TRAININGSBEGELEIDING ZORGT VOOR KANT-EN-KLARE DAGELIJKSE WORKOUTS DIE OP JOU ZIJN AFGESTEMD

Profiteer wanneer je maar wil van persoonlijke, kant-en-klare workouts afgestemd op jouw herstel en fitheid. FitSpark bepaalt elke dag welke workouts het beste bij je passen en geeft je een selectie om uit te kiezen. 

ONTDEK HET ULTIEME TRAININGSPLATFORM

De Polar Flow app en webservice is je geautomatiseerde trainingslogboek, de thuisbasis van je slaap- en activiteitsgegevens en de plek om je voortgang bij te houden.

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter