Horloge BREITLING TOP TIME Silver A23310121G1X1 LIMITED EDITION ZORRO DIAL

  • TopTime 41
€ 4.850,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieLimited Edition
Referentie A23310121G1X1
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

TOP TIME LIMITED EDITION

De Breitling Top Time A23310121G1X1 valt op door zijn onmiskenbare stijl die aantrekkelijk is voor mannen en vrouwen die houden van deze mix van design en geschiedenis. De originele Top Time werd gelanceerd in de jaren zestig met een duidelijke missie: om te voldoen aan de behoeften van "de jonge en actieve professionals" met een reeks "ultramoderne chronografen". Het sporthorloge sprak niet alleen d eheren aan, maar ook jonge dames die zich aangetrokken voelden tot de gewaagde lijnen en de onmiskenbare elegantie. Tegenwoordig biedt de Breitling Top Time een moderne interpretatie van deze stijlvolle chronograaf met één van de meest herkenbare wijzerplaten ooit gemaakt, die door verzamelaars ook wel de 'Zorro-wijzerplaat' wordt genoemd. De Top Time wordt geleverd in een roestvrijstalen kast van 41 mm in combinatie met een bruine nubuck band. Het herbergt een COSC-gecertificeerd Breitling Calibre B23 chronograaf uurwerk en is beperkt tot 2000 stuks.

Deze gelimiteerde Breitling Top Time wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

 

 

 

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling