Horloge Breitling Superocean Automatic 46 Black bicolor U17368221B1S1

  • Superocean 46
Horloge Breitling Superocean Automatic 46 Black bicolor U17368221B1S1
Alt text
€ 5.830,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieSuperocean
ReferentieU17368221B1S1
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastBlack steel
Waterdichtheid2000 Meter
Kastdiameter46 mm
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

De Superocean Automatic 46 is gebouwd om lang mee te gaan en is voorzien van een stevige zwarte stalen behuizing op 46 mm, een blauwe of zwarte wijzerplaat en een bijpassende Diver Pro III rubberen band met gesp of vouwsluiting. Compleet met unidirectionele bezel en waterbestendig tot een indrukwekkende 200 bar (2000 meter).

Het heren Breitling horloge Superocean Automatic 46 met de referentie U17368221B1S1 is gebouwd voor extreme omstandigheden en is voorzien van een stevige zwarte stalen kast op 46 mm met glasrand afwerket in 18 karaat roségoud. De zwarte wijzerplaat is voorzien van duidelijk leesbare indexen en Arabische cijfers, gecoat in Super-LumiNova. Het horloge wordt geleverd op een zwarte rubberen Diver Pro III band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 17, en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Automatic 46 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling