Horloge GUESS ATHENA GW0030L2

  • ATHENA
€ 189,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
HorlogekastPleetgoud
Kastdiameter39 mm
HorlogebandSiliconen
WijzerplaatChampagne
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandZwart
ReferentieGW0030L2

Guess is uitgegroeid tot een alom bekend merk en symbool voor een sexy, avontuurlijke levensstijl. Guess beschikt over zowel een dames als een heren horlogecollectie.

Dit dameshorloge uit de ATHENA serie van GUESS is voorzien van een siliconen band. De goudkleurige kast met zwarte lunet is voorzien van goudkleurige details. 

Guess horloge ATHENA GW0030L2 wordt verzonden in een speciale Guess horloge box en heeft een twee jaar durende garantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Guess

Guess werd opgericht in 1981 door de Marciano broers, die het zuiden van Frankrijk achter zich lieten om de Amerikaanse droom na te jagen.

Guess werd al snel een symbool van een jonge, sexy en avontuurlijke levensstijl.

Vandaag is Guess een wereldwijd lifestylemerk dat als Guess horloge merk weet uit te pakken met trendy horloges. Ontdek deze collectie en andere horloge merken bij Clem Vercammen

Laat je overtuigen door ons aanbod modische horloge merken en kwalitatieve horloge merken

Bekijk alle horloges van Guess