Horloge Baume & Mercier Classima M0A8731 '35086-TWDH'

  • Classima
€ 1.295,00
HorlogekastStaal
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatWit
Waterdichtheid30 Meter
BinnenwerkAutomatisch - Datum
Kleur bandZwart
ReferentieM0A8731

Dit heren Baume & Mercier uit de Classima collectie is een automatisch horloge met de referentie M0A8731. Het horloge heeft een staal horloge kast op 42mm, en een saffierglas. De wijzerplaat heeft een witte kleur. De bruin croco lederen band sluit met een vouwsluiting.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen in onze zaak.
  • Aankoopdatum: 30 juni 2011
  • De originele documenten en de B&M box zijn erbij
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 35086/249

Meer over Baume & Mercier

De geschiedenis begint in 1830 als de gebroeders Louis Victor en Pierre-Joseph-Célestin Baume, in het hart van de bakermat van de uurwerkindustrie, het gelijknamige bedrijf oprichten.

Uit de ontmoeting tussen William Baume en Paul Mercier in 1920 ontstaat Buame & Mercier. De twee mannen, met beiden een verschillend temperament waarbij het ene het andere aanvulde – Baume stond voor de precisie van de uurwerkmaker, Mercier voor de kunstliefhebber – hebben vorm gegeven aan de ziel van het merk: “het evenwicht tussen het traditionele en het moderne”.

Vandaag blijft Baume & Mercier trouw aan zijn eigenheid en zorgt het merk ervoor dat de verfijnde vormgeving en de knowhow die het huis zo kenmerken, blijven bestaan doorheen het ontwerp van modellen in de geest van de tijd, die zich aan de tendenzen weten aan te passen. Het merk maakt zich immers sterk dat het de evolutie van de mode kan volgen of er zelfs op kan anticiperen, terwijl het er tegelijk in slaagt om zijn creaties met de laatste nieuwe technische snufjes uit te rusten.

Baume & Mercier houdt de vinger aan de pols van zijn tijd en heeft zo een unieke stijl kunnen creëren met zijn typische uiterst eigentijdse en ontspannen elegantie die een perfecte weerspiegeling geeft van de smaken en levenskunst van een schoonheidsminnende clientèle.

Bekijk alle horloges van Baume & Mercier