Horloge Fossil Q Strap S181194

Horloge Fossil Q Strap S181194
Alt text
Uitverkocht
MerkFossil
CollectieFossil Q Straps
ReferentieS181194
HorlogebandLeder
Kleur bandLicht bruin

Dit is een originele Fossil Q zandkleurig lederen armband met rosé gesp. Deze band S181194 heeft een breedte van 18mm en past op zowel smartwatches als quartz horloges.

De breedte van de band is de afstand gemeten tussen de twee kastpoten van uw Michael Kors smartwatch. Heeft u verder vragen, vernemen we het graag.

Heeft u een probleem met uw horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook andere wisselstukken besteld worden.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Fossil

De Fossil Group werd opgericht in 1984. Het merk Fossil is gekend uit de kleding maar vooral ook als Fossil horloge merk. Het was de springplank voor alles wat het bedrijf heeft gerealiseerd over meer dan een kwart eeuw. Fossil is trots op zijn Amerikaanse vintage inspiratie die hun stijl typeert. Deze inspiratie is volledig terug te vinden in zijn creatieve Fossil horloge collecties, tot en met de vintage getekende inpak doosjes, uniek in zijn soort.

Fossil is onlangs gestart met een nieuw tijdperk; creatie van Fossil Q Wearables. Deze Fossil Smartwatch met een Android Wear besturing wordt een nieuwe mooie episode voor het merk. Tradition meets Technology, Klassiek horloge ontwerp ontmoet Smart technologie! Tijd lezen kan vanaf nu in harmony met ontvangen van berichten, telefoon en andere belangrijke meldingen, ondekken van je lichaamsinspanningen en veel meer, dit allemaal aan de pols!!

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen, in de webshop of in de winkel. Je vindt er kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

Bekijk alle horloges van Fossil