Horloge Bernard Favre - Planet Double-Axis Watchwinder - Black Silver

€ 1.550,00
Referentie109900

Een automatisch horloge is een horloge zonder een batterij en zal uitsluitend functioneren bij het bewegen van het horloge. Maar het automatische gangwerk heeft slechts een beperkt gangreserve, dat wil zeggen dat een automatisch horloge zal stil vallen zodra het een aantal uren niet meer wordt gedragen.
Watchwinders winden automatische horloges op. Hierdoor moet het automatische horloge niet meer handmatig opgewonden of gelijk gezet worden. 

Bernard Favre's Planet double axis watchwinders houden je automatische horloges op een optimaal niveau. Deze watchwinders voldoen aan de hoogste Zwitserse normen. 

Deze watchwinder staat op een zwart aluminium basis. Een stille, uiterst efficiënte motor windt uw automatisch horloge op en laat de stalen ringen draaien.

Via een usb-poort kan u de Planet double axis watchwinder opladen. De usb-charger is inbegrepen net zoals een elegante glazen koepel en een lederen reistas.

U kan via een verborgen schakelaar kiezen uit 9 verschillende programma's die zorgen voor een optimale wenteling voor elk uurwerk.

Programma's
0. Opladen, roteert niet.
1. Voltooit 800 wijzerzin rotaties in 40 minuten.
2. Voltooit 1000 wijzerzin rotaties in 50 minuten.
3. Voltooit 800 tegenwijzerzin rotaties in 40 minuten.
4. Voltooit 1000 tegenwijzerzin rotaties in 50 minuten.
5. Voltooit 480 wijzerzin en 480 tegenwijzerzin rotaties in 40 minuten. Dit programma wordt gekozen voor 99% van de horloges.
6. Voltooit 680 wijzerzin en 680 tegenwijzerzin rotaties in 50 minuten.
7. Voltooit 800 wijzerzin en 800 tegenwijzerzin rotaties in 65 minuten.
8*. Voltooit deze sequentie 150 keer uit: 3 wijzerzin rotaties, 6 seconden pauze, 3 tegenwijzerzin rotaties, 6 seconden pauze, in 105 minuten.
9*. Voltooit deze sequentie 800 keer uit: 3 wijzerzin rotaties, 6 seconden pauze, 3 tegenwijzerzin rotaties, 6 seconden pauze. Dit programma is ideaal voor het uitstallen van uw horloge, in 7 uur.

* Aanpasbaar door uzelf

Meer over Bernard Favre Watchwinder

Bernard Favre's Planet double axis watchwinders houden je automatische horloges op een optimaal niveau.

9 verschillende programma's zorgen voor een optimale wenteling voor elk uurwerk. Met een verborgen schakelaar in de basis kunt u een programma selecteren.

Deze Planet double axis watchwinder is gemaakt aan de hoogste Zwitserse normen. De stille, uiterst efficiënte motor windt uw horloge op met de wentelingen van de roterende ringen.

Verwen niet alleen uw horloge, maar ook het oog. Een faschinerend kinetisch ballet vindt plaats onder een glazen koepel.

Bekijk het aanbod van horloge merk Bernard Favre Watchwinder bij de horloge merken van Clem Vercammen. Je kan er altijd terecht voor een ruim assortiment aan kwalitatieve en modieuze horloges.

Bekijk alle horloges van Bernard Favre Watchwinder