Horloge Tag Heuer Monza CR2080.FC6375 Limited edition

  • Limited Edition
€ 5.100,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieMonza
ReferentieCR2080.FC6375
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastTitanium
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

De originele Heuer Monza werd gelanceerd in 1976 ter gelegenheid van Ferrari's World Championship in 1975 met Niki Lauda en Clay Regazzoni!

Nu kunnen we fier melden dat TAG Heuer voor de viering van de 40 ste verjaardag deze gelimiteerde Monza presenteert met het Caliber 17 gangwerk. 

Dit Heuer Monza model wordt voorgesteld met een zwart titanium kast en een zwarte lederband. De zwarte wijzerplaat onder een saffierglas telt twee conteurs en een datum op 6 uur.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Calibre 17 en heeft een gemiddeld gangreserve van 45 uren.

De TAG Heuer Monza wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwirtsers horloge merk TAG Heuer die start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het crusiaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer