Horloge Rado Centrix Automatic Open Heart R30246712

  • Centrix Open Heart
€ 2.380,00
Kastdiameter33 mm
HorlogebandPleetgoud - Keramiek
WijzerplaatSquelette
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch
ReferentieR30246712

Duurzaam. Mooi. Een horloge voor het leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Daarom maakt Rado gebruik van high-tech keramiek, een materiaal dat voldoet aan de drie wensen van deze pionier het vlak.

Dit automatisch Rado horloge uit de Centrix collectie met de referentie R30246712 - 01.734.0246.3.071 heeft een open haert, een squelette uitvoering in combinatie met een zwarte wijzerplaat met diamant. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 33 mm roestvrij bicolor pleetgouden staal kast wordt gepresenteerd op een bicolor pleetgouden keramische armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren.

De RADO Centrix Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

Toen Rado in 1986 voor zijn iconisch horloge ‘Integral’ hightech keramiek begon te gebruiken, kon dit aanvankelijk alleen met een zwart glanzende afwerking.
Naarmate de technologie vorderde en Rado’s innovatiedrang toenam, werd hoogtechnologisch keramiek in een onberispelijk witte kleur werkelijkheid.
Rado’s revolutionaire plasmatechniek voor een metaalglans in 100% hightech keramiek volgden snel.

Langzamerhand ontwikkelde het horlogemerk ook de knowhow om hoogtechnologische keramiek te maken in alle mogelijke kleurvarianten en afwerkingen.
En telkens Rado baanbrekend werk verrichtte, volgden de anderen zijn spoor.

Rado heeft bewezen een absolute autoriteit te zijn in lichte, hypoallergene en krasbestendige materialen.

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado