Horloge Breitling Navitimer 1 B04 GMT 48 AB0441211B1X1

  • Navitimer GMT 48
€ 8.240,00
HorlogekastStaal
Kastdiameter48 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZwart
WaterdichtheidWaterproof
Garantie5 jaar
BinnenwerkAutomatisch - Datum - Chronograaf - GMT - Manufacture
Kleur bandZwart
ReferentieAB0441211B1X1

Het Breitling horloge Navitimer GMT is de grootste Navitimer uit de collectie. Speciaal voor deze GMT met het gangwerk B04 heeft Breitling een kastdiameter gebouwd van 48 mm, en is vervaardigd uit staal. Ideaal geschikt voor personen die houden van reizen. Het horloge wordt geleverd op een polsband naar keuze; croco of kalfsleder, Navitimer band. De wijzerplaat is zwart, maar ook een Mercury zilver wijzerplaat is mogelijk.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 04, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer 1 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling