Horloge Omega Seamaster Aqua Terra James Bond Limited Edition 231.10.42.21.03.004

  • James Bond
Uitverkocht
MerkOmega
CollectieLimited editions
Referentie231.10.42.21.03.004
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid150 Meter
Kastdiameter41 mm
HorlogebandStaal
Garantie4 jaar
  • REFERENTIE Seamaster James Bond Limited Edition 231.10.42.21.03.004
  • BINNENWERK Automatique Master Co-Axial 8507
  • FUNCTIE(S) 15.007 Gauss
  • Limited 15007 exemplaren - Meer informatie en foto's van het horloge - Press release
  • De OMEGA Seamaster-familie verwelkomt een nieuw model in beperkte oplage, geïnspireerd op de wereld van James Bond
  • SPECTRE, de 24e James Bond-film die in 2015 werd uitgebracht, heeft OMEGA een nieuw Seamaster Aqua Terra 150M-model ontworpen, dat slechts in beperkte oplage verkrijgbaar is. Het horloge is geïnspireerd op het familiewapen van James Bond. Het symbool is herhaaldelijk verweven om een dynamisch patroon te creëren op de blauwe wijzerplaat van het horloge. Het wapen is ook te vinden bij de punt van de gele centrale secondewijzer. Een van de meest opvallende onderdelen van dit edelstalen uurwerk met een doorsnede van 41,5 mm is de balans, die zichtbaar is door de achterkant van saffierglas. Dit onderdeel is geslepen in de vorm van de loop van een pistool, een ontwerpelement dat wordt geassocieerd met James Bond. Het horloge wordt aangedreven door de compleet nieuwe OMEGA Master Co-Axial kaliber 8507 en is bestand tegen magnetische velden boven de 15.007 gauss. Het uurwerk wordt gedragen op een edelstalen band en wordt geproduceerd in een beperkte oplage van 15.007 exemplaren. Het wordt geleverd met een volledige garantie van vier jaar.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega