Horloge Bell&Ross BR 126 Sport Heritage

  • BR 126 Sport Heritage
Uitverkocht
MerkBell&Ross
CollectieBR V2
ReferentieBRV126-ST-HER/SRB
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter43 mm
HorlogebandKunststof
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Bell&Ross heeft een Vintage collectie ontwikkeld. Deze collectie wordt samengebracht onder de BR 123, en de BR 126 chronograaf horloges. Deze collectie is een reflectie van de ziel van de piloten uit de jaren 1940. 

De Bell&Ross BR 126 Sport Heritage heeft een staal kast van 43 mm en een zwarte glarand. Het is een waterdicht Zwitsers horloge met een automatisch chronograaf gangwerk. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur met heritage indexen. Het horloge is afgewerkt met een zwart kuntstof band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber ETA 2895, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garand

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross