Horloge ICE-WATCH 000744 XS - ICE-Mini White

  • ICE Mini
€ 59,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkIce-Watch
CollectieICE Forever
Referentie000744 / MN.WE.M.S.12
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatWit
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter30 mm
HorlogebandRubber
Kleur bandWit
Garantie2 Jaar

Dit Ice-Watch horloge maakt deel uit van de ICE Mini collectie, die onderdeel is van de ICE-WATCH collectie. ICE Mini uurwerken zijn speciaal gemaakt voor de kids. De leuke kleuren van de banden valt in de smaak bij de kleintjes en de grote veelkleurige cijfers leert hen nog eens kloklezen bovendien!

Model 000744 heeft een XS horlogeformaat. Dit Ice-Watch horloge is vervaardigd uit een witte polyamide+ kast en siliconen armband. De wijzerplaat heeft eveneens een witte kleur met verschillend gekleurde cijfers.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice-Watch