Festina online kopen bij Clem Vercammen

Horloge merk Festina is in 1902 opgericht in Zwitserland. In 1984 koopt de zakenman Miguel Rodriguez het merk en zo is de Festina-Lotus Group ontstaan. Festina innoveert zichzelf telkens weer en komt opzetten met nieuwe campagnes, gesteund door sterren zoals Gerard Butler. 

De Festina collectie is een zéér uitgebreide horloge collectie. Voor ieder wat wils. De heren kunnen een keuze maken uit Festina quartz horloges met of zonder chronometer, vervaardigd in staal met een lederband of op een metalen armband.

De dames beschikken over een kleurrijke collectie. Dames quartz Festina horloges zijn verkrijgbaar in volledig staal, pleetgoud of zelfs rosé pleetgoud, al dan niet met een lederband en zirconium steentjes verwerkt in de kast.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Festina dealer, Festina horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote festina collectie.

Heeft u verder vragen over de Festina collectie, bent u opzoek naar een speciaal Festina horloge of andere horloges van kwalitatieve horloge merken of modieuze horloge merken, neem snel even contact.