Juweel PANDORA TREE SINGLE OORDOPJES 298387CZ

  • TREE
€ 12,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
Referentie298387CZ

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen. Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu.

Vertel je eigen verhaal met de nieuwe micro hangende bedels uit de collectie Pandora Me. Onze Pandora Me oorknopjes worden per stuk verkocht. Je kunt ze dus solo dragen, of samen met een bijpassend of juist totaal ander exemplaar.

Deze Pandora bedel met referentie 298387CZ maakt deel uit van de Pandora Me collectie. Deze oorsteker in de vorm van een levensboom is afgewerkt met vijf sprankelende steentjes die bij elke beweging die je maakt schitteren in het licht. De Pandora Me is vervaardigd uit zilver 925.

Pandora juwelen worden snel en veilig geleverd in een mooie originele Pandora verpakking. Shop gerust ook verder in onze Clem Vercammen online shop, of breng een bezoekje aan onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg en bekijk onze grote Pandora collectie.

Meer over Pandora

Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere smaak is er wel een mooie Pandora bedel! Met meer dan 600 stukken in sterling zilver, goud en tweekleur om uit te kiezen, vind je tussen onze PANDORA-bedels zeker een bedeltje voor jouw speciale moment.

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen.

Naast de 'charms' hebben ze ook eenvoudige juwelen met dezelfde unieke stijl.

Tip: de officiële Pandora.net website toont de volledige collectie zonder rekening te houden met de bestaande beschikbaarheid en voorraad.

Bekijk alle juwelen van Pandora