Horloge Tissot T-Sport SuperSport T125.617.36.051.01

  • T-Sport
Horloge Tissot T-Sport SuperSport T125.617.36.051.01
Horloge Tissot T-Sport SuperSport T125.617.36.051.01
Alt text
Alt text
€ 495,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkTissot
CollectieSupersport
ReferentieT1256173605101
BinnenwerkQuartz Chronograph
ComplicatiesChronograaf - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter45 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

De vele partnerschappen van Tissot in de sportwereld zijn een bron van inspiratie. De horloges uit de Tissot T-Sport collectie hebben alles wat je wilt in een sport horloge, ze zijn precies, tijdloos en stijlvol.

Als eerbetoon aan de universele waarden van rugby, die op elk continent wordt gespeeld door mannen en vrouwen van elke afkomst en nationaliteit, is de SuperSport Chrono-collectie verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan tinten. Dit brede aanbod past bij elke pols en smaak voor een prijs die overeenkomt met de intentie van Tissot om altijd horloges van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs aan te bieden. De Tissot SuperSport Chronos komen in teamformatie het veld op met acht referenties. De imposante body van 45,5 mm is gemaakt van staal met verschillende kleuropties, van zwart tot roségoud via PVD-technologie. En de rugzak is aangekleed met een volledige reeks armbanden en banden die variëren van staal tot leer met zichtbare stiksels. De details van de koffer zijn karaktervol.

Deze Tissot T125.617.36.051.01 uit de T-Sport SuperSport collectie is vervaardigd uit een 45.50mm staal kast met zwarte PVD coating en bruin lederen band. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met een datum aanduiding en chronograaf en is tot 100M waterdicht.

De Tissot wordt geleverd met een originele Tissot box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Tissot, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Meer over Tissot

Charles-Emile wilde het bedrijf groter maken en ook buiten Zwitserland bekendheid verkrijgen. Nog voor de oprichting van het bedrijf en tijdens zijn studie voor horlogemaker reisde hij in 1848 al naar de Verenigde Staten. In 1858 vertrok hij richting Rusland, waar de Savonette-zakhorloges goed verkochten. Ook ging hij naar de Verenigde Staten en Latijns-Amerika waar het bedrijf vanaf 1866 commercieel actief was. Intussen bleek Tissot ook in Europa succesvol en won meerdere medailles op de wereldtentoonstellingen van1900 (Parijs) en 1894 (Antwerpen). Ook won het bedrijf in 1900 een grand prix op de grote tentoonstelling in Parijs.

In 1930 ging Tissot samenwerken met Omega en de Tissot-Omegahorloges uit die tijd zijn verzamelobjecten geworden.

Sinds 1983 is Tissot onderdeel van de Swatch Group en met verkooppunten in meer dan 150 landen is het de grootste horlogeproducent en -distributeur in de wereld.

Tissot is officieel tijdwaarnemer bij verschillende wereldkampioenschappen, zoals wielrennen, motorraces, schermen en ijshockey.

Bekijk alle horloges van Tissot