Horloge Bell&Ross BR 05 GMT BLUE STEEL/STEEL BR05G-PB-ST/SST

  • Blue Steel
Horloge Bell&Ross BR 05 GMT BLUE STEEL/STEEL BR05G-PB-ST/SST
Horloge Bell&Ross BR 05 GMT BLUE STEEL/STEEL BR05G-PB-ST/SST
Horloge Bell&Ross BR 05 GMT BLUE STEEL/STEEL BR05G-PB-ST/SST
Alt text
Alt text
Alt text
€ 5.700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR05
ReferentieBR05G-PB-ST/SST
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum - GMT
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De BR 05 GMT Sky Blue BR05G-PB-ST/SST heeft een blauwe sunray wijzerplaat en een duidelijke, eenvoudige tweede tijdzone die wordt aangegeven door een vierde wijzer.

De BR 05 is geïnspireerd op vlieginstrumenten aan boord en maakt deel uit van de familie horloges met een geïntegreerde armband die samensmelt met de kast.

De GMT is een complicatie die praktische informatie geeft aan reizigers in de vorm van een tweede tijdzone. De wijzer van deze tweede tijdzone maakt elke 24 uur een omwenteling in de wijzerplaat. Hij geeft de tijd weer op een schaal van 24 uur die op de flensring is geschilderd. Dit onderdeel is geschilderd in twee verschillende kleuren: grijs voor overdag (6 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds) en blauw voor 's nachts (6 uur 's avonds tot 6 uur 's ochtends). Om optimale leesbaarheid te garanderen, geeft een brede pijlvormige witte punt onmiddellijk de tijd in het oorspronkelijke land aan.

De BR 05 GMT Sky Blue heeft "baignoire"-stijl rium-plated wijzers en indexen bedekt met Super-LumiNova® dat oplicht in het donker, en wordt aangedreven door het kaliber BR-CAL.325, een mechanisch uurwerk met zelfopwinding van hoge kwaliteit.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Welkom in onze horloge onderhouds atelier.

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross