Horloge Bell & Ross BR S-92 Black Steel BRS92-BLC-ST/SCR

  • Black
Horloge Bell & Ross BR S-92 Black Steel BRS92-BLC-ST/SCR
Horloge Bell & Ross BR S-92 Black Steel BRS92-BLC-ST/SCR
Horloge Bell & Ross BR S-92 Black Steel BRS92-BLC-ST/SCR
Alt text
Alt text
Alt text
€ 3.300,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBRS
ReferentieBRS92-BLC-ST/SCR
BinnenwerkAutomatic
CaliberBell&Ross caliber 302
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter39 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Bell&Ross heeft een BR S collectie ontwikkeld. Deze collectie wordt samengebracht onder de BR familie, de iconische vierkante Bell&Ross collectie. Maar de BR S is het subtiele model binnen deze lijn. De vierkante omlijning van het model, op een 39mm kast, zijn uitermate geschikt voor dames of mannen met een fijne pols. Verkrijgbaar in staal, ceramische materialen al dan niet gezet met briljanten.

De Bell & Ross BR S-92 Black Steel met de referentie BRS92-BLC-ST/SCR heeft een staal kast van 39 mm. Het is een waterdicht Zwitsers horloge met een automatisch caliber 301 gangwerk. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur met verfijnde stalen indexen. Het horloge is afgewerkt met een zwarte croco armband.

De Bell&Ross BR S collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross