Breitling strap rubber rouleaux blue 22mm 301S

  • Rouleaux Rubber
 Breitling strap rubber rouleaux blue 22mm 301S
 Breitling strap rubber rouleaux blue 22mm 301S
 Breitling strap rubber rouleaux blue 22mm 301S
Alt text
Alt text
Alt text
€ 95,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling Straps
CollectieRouleaux Rubber
Referentie301S
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandBlauw

Dit is een originele Breitling Rubber Rouleaux armband 22mm in een blauwe kleur.  Het is de Breitling rubber band voor een Breitling Chronomat horloge. De armband wordt geleverd zonder de gesp.

  • Merk: Breitling
  • Soort materiaal: Rubber
  • Kleur: blauw
  • Maat: 22 mm
  • Referentie: 301S

De maat is aangegeven in mm en is de afstand tussen de twee kastpoten van uw Zwitsers Breitling horloge. Heeft u verder vragen, vernemen we het graag.

Vindt u de juiste band niet op onze website, we zijn officieel Breitling dealer en kunnen elke originele Breitling band bestellen.

Heeft u problemen met een Breitling horloge, kan u steeds terecht in ons Breitling Service Center. Ons algemeen atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Breitling Straps

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle toebehoren van Breitling Straps