Nieuwe BR 05 GMT
Nieuwe BR 05 GMT
Nieuwe BR 05 GMT
Nieuwe BR 05 GMT
Nieuwe BR 05 GMT

Tijd om op te stijgen

De BR 05 GMT is het ultieme instrument voor globetrotters. Het horloge is ontworpen om te reizen en de overgang tussen verschillende tijdszones vlot te doen verlopen. 

De BR05 behoort tot de Bell & Ross horlogereeksen met een geïntegreerde polsband. De vierkante stalen kast en wijzerplaat weerspiegelen het architectonische DNA van het merk. De polsband versmelt met de kast tot één geheel. De gelede schakels van de polsband zijn uitermate flexibel, waardoor het draagcomfort optimaal is.

Het horloge is uitgerust met een automatisch kaliber met GMT-functie en wordt opgewonden door een 360° oscillerend gewicht. Het gangwerk is zichtbaar door de saffierglazen achterzijde van de horlogekast.

De wijzerplaat van de BR 05 is optimaal leesbaar en straalt dankzij een subtiele sunray finish. De zwarte kleur contrasteert met de grote cijfers, indexen en wijzers die zijn gecoat met wit Super-LumiNova®. Het kleurgebruik weerspiegelt de kleuren die voor boordinstrumenten in een cockpit worden gebruikt. De GMT-wijzer past perfect bij de esthetiek van de BR 05 en valt op met zijn rode pijl. Wit, zwart en rood – symbolische kleuren van Bell & Ross – garanderen een perfecte leesbaarheid, zowel overdag als ‘s nachts. Terwijl de witte wijzers op de hoofdwijzerplaat de tijd aangeven op de huidige locatie van de drager, geeft de wijzer met rode pijl de tijd aan in het land van herkomst op de binnenring met 24-uursgradering. De zwarte halve cirkel op de rand komt overeen met de nachtelijke uren, de grijze halve cirkel met de daguren.

Hier ontdek je wat Clem Vercammen en Bell&Ross je uit de BR 05 collectie te bieden hebben.

15/09/2021

Divider