Horloge BELL & ROSS AUTO WHITE STEEL-GOLD 41MM BR03A-WH-STPG/SCA

  • BR03
Horloge BELL & ROSS AUTO WHITE STEEL-GOLD 41MM BR03A-WH-STPG/SCA
Horloge BELL & ROSS AUTO WHITE STEEL-GOLD 41MM BR03A-WH-STPG/SCA
Horloge BELL & ROSS AUTO WHITE STEEL-GOLD 41MM BR03A-WH-STPG/SCA
Horloge BELL & ROSS AUTO WHITE STEEL-GOLD 41MM BR03A-WH-STPG/SCA
Horloge BELL & ROSS AUTO WHITE STEEL-GOLD 41MM BR03A-WH-STPG/SCA
Horloge BELL & ROSS AUTO WHITE STEEL-GOLD 41MM BR03A-WH-STPG/SCA
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 6.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR03
ReferentieBR03A-WH-STPG/SCA
BinnenwerkAutomatic
CaliberBell&Ross caliber 302
ComplicatiesAutomatisch - Day-Date
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder kalfs
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

De BR 03-collectie belichaamt de identiteit van het merk en symboliseert de stijl ervan dankzij het iconische ‘cirkel in een vierkant met vier schroeven’-motief. Trouw aan de codes die ten grondslag liggen aan zijn identiteit, heeft de nieuwe BR 03 een iets kleiner formaat en de gangreserve van 54 uur die wordt geboden door het BR CAL.302-kaliber van de nieuwste generatie.

Doordat Bell & Ross horloges perfect aansluiten bij de wensen van mannen die van extremen houden, is het uitgegroeid tot een vlaggenschip horlogemerk voor professionele gebruikers. Tegenwoordig gebruiken astronauten, militaire piloten, duikers, mijnopruimers en elitepolitie Bell & Ross-horloges als gereedschap tijdens hun missies.

De BR 03-collectie is geworteld in de lucht- en ruimtevaartwereld en voldoet aan de behoeften van professionals dankzij de precisie, leesbaarheid en functionaliteit van de authentieke instrumenthorloges.

Drie versies in gepolijst staal – Black Steel, Blue Steel en Golden Heritage – spelen de moderniteitskaart met respectievelijk een zwarte, blauwe en bruine wijzerplaat, die een trendy, neo-retro-look bieden.

De verfijnde grafische stijl, de kleur van de wijzerplaat, de grote cijfers, de vorm van de wijzers en de fotoluminescerende coating zorgen ervoor dat de tijd onmiddellijk kan worden afgelezen, zowel overdag als 's nachts.

De BR03A-WH-STPG/SCA heeft een staal met 18 karaat rosé goud gecombineerde kast van 41 mm. Het is een Zwitsers horloge met een automatisch gangwerk. De wijzerplaat heeft een witte kleur met duidelijke rosé gouden indexen uit 18 karaat en met een kleine datum tussen 4 en 5 uur. De wijzerplaat wordt beschermt met een saffierglas. Het horloge is afgewerkt met een bruin leren band.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross