Horloge Omega Seamaster Aqua Terra 220.32.43.22.10.001

  • Aqua Terra 43
Horloge Omega Seamaster Aqua Terra 220.32.43.22.10.001
Horloge Omega Seamaster Aqua Terra 220.32.43.22.10.001
Horloge Omega Seamaster Aqua Terra 220.32.43.22.10.001
Alt text
Alt text
Alt text
€ 11.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieSeamaster Aqua Terra 150 M
Referentie22032432210001
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum - GMT
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid150 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandGroen
Garantie2 Jaar

Deze 43 mm Worldtimer 220.32.43.22.10.001 heeft een roestvrijstalen kast en een geïntegreerde groene rubberen band met grijze stiksels, een extra decoratieve schakel in gepolijst staal en een gepolijste vouwsluiting.

In het midden van de zongeborstelde groene wijzerplaat, omlijst door een gepolijst-geborstelde groene keramische lunette, heeft OMEGA een visie van de aarde gemaakt, gezien van boven de Noordpool, door met een laser continenten en kleuren aan te brengen op een oppervlak van graad 5 titanium. Rondom de topografische kaart loopt een 24-uursaanduiding, verdeeld in dag- en nachtsecties.

OMEGA's thuisstad Bienne, Zwitserland, is een van de vele wereldwijde bestemmingen die rond de wijzerplaat en de buitenste ring cirkelen. Alle plaatsnamen, met uitzondering van de Britse hoofdstad, zijn geelgoud gekleurd. Londen is rood om Greenwich Mean Time te benadrukken, nu formeler bekend als Universal Time Coordinated (UTC).

Wereldtijden worden gemeten door wijzers en indexen in 18K Moonshine™ goud. Het Co-Axial Master Chronometer kaliber 8938 van OMEGA zorgt voor de energie.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega