Horloge OMEGA SEAMASTER AQUA TERRA 150M CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER 41MM 220.10.41.21.03.004

  • AQUA TERRA 150M
Horloge OMEGA SEAMASTER AQUA TERRA 150M CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER 41MM 220.10.41.21.03.004
Horloge OMEGA SEAMASTER AQUA TERRA 150M CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER 41MM 220.10.41.21.03.004
Alt text
Alt text
€ 7.000,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieSeamaster Aqua Terra 150 M
Referentie220.10.41.21.03.004
BinnenwerkAutomatic
CaliberOmega caliber manufactuur 8900
KwaliteitslabelMETAS gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum - Manufacture
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid150 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZwart
Garantie5 jaar

De Seamaster Aqua Terra is een prachtig eerbetoon aan OMEGA rijke maritieme erfgoed. Dit waterdicht Omega Aqua Terra horloge met de referentie 220.10.41.21.03.004 heeft een stalen kast van 41mm. De blauwe wijzerplaat wordt gekenmerkt door een horizontale "teak" patroon dat is geïnspireerd vanuit het houten dek van luxe zeilboten. Er is ook een datum op 6 uur en er zijn rhodium-plated wijzers en indexen gevuld met witte Super-LumiNova. Het horloge is gepresenteerd op een gepolijst en geborsteld stalen armband. Deze gecertificeerde chronometer wordt aangedreven door de OMEGA Master Chronometer kaliber 8900, gecertificeerd door de hoogste standaard van de horloge industrie door de Zwitserse Federale Instituut voor metrologie (METAS), alsook is deze automatische chronograaf eveneens  COSC gecertificeerd, en draagt het label "Chronometre Certifie Omega".

De Omega Seamaster Co-Axial wordt geleverd met een originele en speciale Omega box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: Omega 8900

Het betreft een Anti-magnetisch, automatisch gangwerk, met Co-Axial echappement. Master Chronometer gecertificeerd, goedgekeurd door METAS, resistent tegen magnetische velden tot 15.000 gauss. Het gangwerk bezit een Silicon balance spring, dubbele veer in rechte lijn gepositioneerd, en is opwindbaar in beide richtingen. Het gangwerk is mooi afgewerkt met het befaamde “Genève” versiering.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega