Horloge Tag Heuer Formula 1 Red Bull CAZ101AL.FT8052

  • FORMULA 1
Horloge Tag Heuer Formula 1 Red Bull CAZ101AL.FT8052
Horloge Tag Heuer Formula 1 Red Bull CAZ101AL.FT8052
Horloge Tag Heuer Formula 1 Red Bull CAZ101AL.FT8052
Horloge Tag Heuer Formula 1 Red Bull CAZ101AL.FT8052
Horloge Tag Heuer Formula 1 Red Bull CAZ101AL.FT8052
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 2.200,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieRed Bull
ReferentieCAZ101AL.FT8052
BinnenwerkQuartz Chronograph
ComplicatiesChronograaf - Datum - Quartz
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Deze 43 mm special edition chronograaf, ontworpen in nauwe samenwerking met Red Bull Racing Team, is jeugdig, sportief en gemakkelijk af te lezen onder alle omstandigheden. Dit horloge is geïnspireerd op dezelfde rijke blauwe en opvallende rode en gele kleuren die te vinden zijn op de nieuw onthulde 2020 Red Bull Racing RB16B-auto. De stalen geschroefde kast is gegraveerd met het Red Bull Racing-teamlogo op een geruit patroon.

Dit Tag Heuer Formula 1 Special Edition Red Bull CAZ101AL.FT8052 heeft een 43mm staal kast en blauw rubberen band. Het horloge beschikt over een chronograaf en een datum aanduiding op 4uur. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een quartz TAG Heuer gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaren. 

De TAG Heuer Formula 1 wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Het Zwitserse horloge merk TAG Heuer is verkrijgbaar in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Het TAG Heuer horloge kan eveneens online besteld en u verzonden worden.  Via contact formulier kan u de referentie nummer van het TAG Heuer vermelden en wij brengen u graag op de hoogte met de formaliteiten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: TAG Heuer Quartz

Een quartz uurwerk wordt aangedreven door een batterij. De regulator (time-meetinstrument) is een kwartskristal. Een elektrische stroom veroorzaakt dat het kristal zeer consistent zal trillen op een zeer hoge frequentie (32.768 maal per seconde). Dit geeft bijna perfecte nauwkeurigheid (een afwijking van slechts enkele seconden per maand) van de gang van het horloge.

Quartz mouvementen gebruikt door TAG Heuer zijn enkele van de meest betrouwbare en nauwkeurige gemaakt in Zwitserland. Ze worden ook gekenmerkt door uitstekende schokbestendigheid en magnetische velden.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer