Juweel DIAMANTI PER TUTTI FIRST DIAMOND RING PINK M1045

  • FIRST DIAMOND
Juweel DIAMANTI PER TUTTI FIRST DIAMOND RING PINK M1045
Alt text
€ 110,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkDiamanti Per Tutti
ReferentieM1045 PINK
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

"Less is more" - onze eerste diamanten ring is de sublieme exponent van dit credo. Als u uw eerste stappen in diamanten juwelen zet, kan deze ring u misschien het luxueuze gevoel geven waarnaar u op zoek bent. Het heeft 7x glinsterende diamanten om de illusie van 1x verleidelijke diamant te creëren. 

De Diamanti per Tutti ring M1045 uit de First Diamond collectie is vervaardigd uit zilver 925 met een 18 karaat roségouden belegging. De ring is gezet met 7 witte diamanten, 0.028ct.

De juweeltjes uit de collectie van Diamanti per Tutti worden geleverd met een geschenkverpakking.

Wenst u de Diamanti per Tutti juweeltjes aan te passen bent u van harte welkom in onze juwelen winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Diamanti Per Tutti

Your everyday diamonds

Diamanti Per Tutti heeft zijn wortels in Antwerpen. Antwerpen is niet alleen de diamanthoofdstad van de wereld, maar staat ook bekend om zijn modeerfgoed van wereldklasse. Een perfecte voedingsbodem voor een eigentijds sieradenmerk dat tijdloze diamanten modieus, leuk en toegankelijk maakt.

Onze juwelen zijn gemaakt voor vrouwen die puurheid en speelsheid willen balanceren. Geïnspireerd door eeuwige lijnen en vormen, een Diamanti Per Tutti juweel is uw dagelijkse metgezel, nooit domineert, altijd waardoor je je zelfverzekerd, speciaal en mooi voelt.

Om toegankelijk, authentiek en perfect afgestemd op uw persoonlijke stijl, Diamanti Per Tutti sieraden is gemaakt van 925 Sterling Silver, verguld met 18 karaats roze of geelgouden vermeil of witte rhodium, en handset met echte en ethisch geproduceerde natuurlijke diamanten en prachtige edelstenen.

Signature collecties, collabs & partnership

Alle Diamanti Per Tutti juwelen zijn ontworpen door ons creatieve team in Antwerpen. Wij presenteren uitgebreide winter- en zomercollecties en diverse beperkte themacollecties.

Naast onze kenmerkende collecties werken we samen met kant-en-klare gastontwerpers. Minstens één keer per jaar lanceert Diamanti Per Tutti een exclusieve en unieke samenwerkingscapsulecollectie, samen met invloedrijke ontwerpers die beroemd zijn om hun prestaties in disciplines als kunst, sport of cultuur.

Diamanti Per Tutti staat ook bekend om zijn unieke partnerships. Wij zijn de trotse partner van Tomorrowland,exclusief het creëren van 's werelds toonaangevende elektronische dance festival officiële mode sieraden. We werken ook samen met een ander Belgisch icoon, De Smurfen.

How we care

Diamanti Per Tutti geeft om mens en milieu. Daarom zijn onze diamanten 100% gecertificeerd, authentiek en conflictvrij.

Voor uw grootste gemak bieden wij een unieke 2-jarige volledige productgarantie en een ongetwijfeld gevraagde omruilpolis.

We verwelkomen u graag in een stijlvolle winkelomgeving waar u zich thuis zult voelen, dankzij ons vriendelijke, toegankelijke en behulpzame team.

Bekijk alle juwelen van Diamanti Per Tutti