Horloge Tag Heuer Aquaracer Professional 300 WBP231D.BA0626

  • Aquaracer 36
Horloge Tag Heuer Aquaracer Professional 300 WBP231D.BA0626
Horloge Tag Heuer Aquaracer Professional 300 WBP231D.BA0626
Horloge Tag Heuer Aquaracer Professional 300 WBP231D.BA0626
Horloge Tag Heuer Aquaracer Professional 300 WBP231D.BA0626
Horloge Tag Heuer Aquaracer Professional 300 WBP231D.BA0626
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 3.300,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieAquaracer
ReferentieWBP231D.BA0626
BinnenwerkAutomatic
CaliberTAG Heuer caliber 5
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter36 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

De Aquaracer is terug!

Het nieuwe model heet Aquaracer Professional 300. Het ontwerp is gedurfd en toch elegant: dit functionele, veelzijdige en bijzonder robuuste uurwerk straalt luxe uit. De Aquaracer Professional 300 is een ergonomisch mechanisch horloge dat een mijlpaal zal zetten, omdat het klaar is voor het extreme. Ontworpen voor werk en plezier, maar ook om de meest intense uitdagingen van de natuur aan te gaan.

Met zijn opvallende esthetiek en direct herkenbaar dankzij zijn beroemde twaalfkantige bezel en zijn hoge prestaties, is hij bij uitstek eigentijds en herinnert hij aan een verhaal dat 40 jaar eerder door TAG Heuer is begonnen.

Het begon allemaal in 1978 met de Heuer Ref. 844. Dit duikershorloge had toen een gedenkwaardige wijzerplaat met een rode 24-uurs schaalverdeling en een roterende duikring met een ultra-zichtbare minutenschaal voor een betrouwbare timing van de tijd die je onder water doorbracht.

Om te beginnen heeft het team het meest opvallende en herkenbare ontwerpelement van de Aquaracer herwerkt: de in één richting draaiende twaalfkantige lunette. De ontwerpers hebben de klassieke vorm behouden en deze laten evolueren door een krasbestendig keramisch inzetstuk op te nemen.

Ook het saffierglas heeft enkele modificaties ondergaan. Een vergrootglas is geïntegreerd boven de datum, om 6 uur, aan de binnenkant van het glas om een uniform gevoel te garanderen. Deze eenvoudige, maar zeer praktische opstelling biedt een betere leesbaarheid van de datum, ongeacht de kijkhoek.

De vorm van de ring is benut om andere ontwerpelementen van de Aquaracer Professional 300 te benadrukken: de acht uur indexen op de wijzerplaat zijn nu achthoekig en de kroon heeft twaalf facetten. Deze elegante harmonie versterkt de consistentie van het ontwerp van het nieuwe horloge.

De wijzers zijn een beetje aangepast, de uurwijzer heeft groene en de minuten wijzer een blauwe Super-LumiNova® om goed leesbaar te zijn in het donker.

Het TAG Heuer Aquaracer horloge met de referentie WBP231D.BA0626 heeft een zwarte wijzerplaat met een zwarte ceramische glasrand en met op de indexen 8 briljanten. Het TAG Heuer duikershorloge heeft een kast van 36mm en is 300M waterdicht. Het horloge is voorzien van een stalen armband.

Dit TAG Heuer horloge is aangedreven door de automatische calibre 5 en heeft 38 uren gangreserve.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Tag Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Het Zwitserse horloge merk TAG Heuer is verkrijgbaar in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Het TAG Heuer horloge kan eveneens online besteld en u verzonden worden.  Via contact formulier kan u de referentie nummer van het TAG Heuer vermelden en wij brengen u graag op de hoogte met de formaliteiten.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer