Horloge Bell & Ross BR 03-93 GMT BR0393-BL-ST/SCA

  • GMT
Horloge Bell & Ross BR 03-93 GMT BR0393-BL-ST/SCA
Horloge Bell & Ross BR 03-93 GMT BR0393-BL-ST/SCA
Horloge Bell & Ross BR 03-93 GMT BR0393-BL-ST/SCA
Alt text
Alt text
Alt text
€ 4.400,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR03
ReferentieBR0393-BL-ST/SCA
BinnenwerkAutomatic
CaliberBell&Ross caliber 303
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het Frans - Zwitserse horloge merk Bell & Ross heeft zich met de iconische vierkante BR03 collectie zichzelf een toonaangevend merk gemaakt in de luchtvaart horlogemarkt.

2021 is het jaar waarin de band met haar corebusiness en 1ste passie, Aviation, verder wordt versterkt. Het is ook het jaar waarin Bell & Ross zijn GMT-instrument heroverweegt en een nieuwe versie lanceert. Opnieuw ontworpen, moderner, functioneler, beter leesbaar.

Deze Bell&Ross BR03-93 GMT met de referentie BR0393-BL-ST/SCA heeft  een zwarte wijzerplaat in een 42 mm staal kast. De armband is netjes geïntegreerd aan de kast. Het horloge wordt aangedreven door het automatisch BR caliber 303. Het horloge is ook verkrijgbaar met een synthetische stoffen band.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Welkom in onze horloge onderhouds atelier.

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross