TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1

Dé Grand Prix horloges bij uitstek

Om de start van het F1-seizoen 2021 in Bahrein te vieren, onthult TAG Heuer vier nieuwe modellen in zijn TAG Heuer Formula 1 collectie. Met hun felle kleuren en wijzerplaten met asfalteffect hebben deze horloges een frisse, urban look die autosportliefhebbers zeker zal aanspreken.

Sinds Jack Heuer in 1968 zijn eerste sponsorovereenkomst afsloot met de Zwitsere formule 1-kampioen Siffert, zijn de banden van TAG Heuer met de F1 alleen maar sterker geworden. In 1986 creëerde het merk een eerste  collectie die volledig aan de F1 was gewijd. De horloges met hun stalen kasten en combinatie van felle kleuren en een plastic bandje waren een instant succes dankzij een aantrekkelijke prijs en een vernieuwende look. Vandaag de dag is TAG Heuer nog steeds zeer aanwezig op het circuit, als sponsor van het Red Bull Racing F1 team en de historische Automobile Club de Monaco, maar ook als officiële tijdwaarnemer van de Grand Prix van Monaco.

De vier nieuwe modellen - drie chronografen en één model met drie wijzers - hebben een stalen kast met een diameter van 43 mm, een keramische lunette en een wijzerplaat met asfalteffect. Twee modellen hebben een gestikte nylon horlogeband die doet denken aan de veiligheidsgordels in F1. Het kleurgebruik, helder oranje en chroomgeel, is geïnspireerd op de jaren '80 en '90 en het oranje refereert naar de eerste TAG Heuer Formula 1 collectie uit 1986.

Het model met de 3 wijzers heeft een volledig oranje wijzerplaat. Op de chronograafversies zijn de oranje en gele toetsen discreter. De kleuren komen terug in een subtiele, elegante lijn op de wijzers, uurmarkeringen en tellers, en contrasteren met de zwarte keramische bezel. De nieuwe TAG Heuer Formula 1 is een horloge met een resoluut sportieve look die zeker de aandacht zal trekken van de jonge generatie die houdt van snelheid.

Binnenkort verkrijgbaar in onze zaak.

29/03/2021

Divider