Horloge TAG HEUER MONACO CBL2113.FC6177

  • MONACO
Horloge TAG HEUER MONACO CBL2113.FC6177
Horloge TAG HEUER MONACO CBL2113.FC6177
Horloge TAG HEUER MONACO CBL2113.FC6177
Horloge TAG HEUER MONACO CBL2113.FC6177
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 7.750,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieMonaco
ReferentieCBL2113.FC6177
BinnenwerkAutomatic
CaliberTAG Heuer caliber manufactuur H02
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter39 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

In 1969 ontwerpt TAG Heuer een vierkant horloge in een waterdichte kast, wat voor die tijd baanbrekend was. Het horloge werd voorzien van een Chronomatic Calibre 11 wat van het Monaco model 's werelds eerste vierkante automatische chronograaf heeft gemaakt. Het horloge was slechts één jaar op de markt, toen Steve McQueen dit model verkoos om het te dragen om zijn pols in “Le Mans,” de beroemde car racing movie. Het TAG Heuer Monaco horloge werd zo een icoon binnen watchmaking history.

Deze Monaco-chronograaf  CBL2113.FC6177 heeft een elegante zwarte sunray-geborstelde wijzerplaat in een vierkante kast van 39 mm, met een rode permanente secondewijzer. Om dit beroemdste icoon te vieren, brengen we de traditionele kleuren van de Monaco-collectie opnieuw in collectie en introduceren we ook het in eigen huis vervaardigde uurwerk Heuer 02.

De TAG Heuer Monacco wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Het Zwitserse horloge merk TAG Heuer is verkrijgbaar in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Het TAG Heuer horloge kan eveneens online besteld en u verzonden worden.  Via contact formulier kan u de referentie nummer van het TAG Heuer vermelden en wij brengen u graag op de hoogte met de formaliteiten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: TAG Heuer H02 - Under the hood

Deze chronograaf heeft een serieuze retro-aantrekkingskracht, maar de motor die hem aandrijft is het in-house, state-of-the-art vervaardigde uurwerk Calibre Heuer 02 automatisch, zichtbaar door de saffieren achterkant van de kast

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer