Horloge Tag Heuer Formula 1 WAZ2011.BA0842

  • Formula 1
Horloge Tag Heuer Formula 1 WAZ2011.BA0842
Horloge Tag Heuer Formula 1 WAZ2011.BA0842
Horloge Tag Heuer Formula 1 WAZ2011.BA0842
Alt text
Alt text
Alt text
€ 2.250,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieFormula 1
ReferentieWAZ2011.BA0842
BinnenwerkAutomatic
CaliberTAG Heuer caliber 5
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGrijs
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Het Zwitserse horloge merk TAG Heuer is verkrijgbaar in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Het TAG Heuer horloge kan eveneens online besteld en u verzonden worden.  Via contact formulier kan u de referentie nummer van het TAG Heuer vermelden en wij brengen u graag op de hoogte met de formaliteiten.

De geavanceerde technologieën worden geïnspireerd door de extreme prestaties. De TAG Heuer Formula 1 collectie wordt gedragen door wereldkampioenen in diverse autoraces die houden van TAG Heuer’s streven naar perfectie. Binnen de TAG Heuer Formula 1 lijn wordt excellence bereikt doormiddel van het gebruik van uitzonderlijke materialen zoals keramiek en titanium.

Dit model met de referentie WAZ2011.BA0842 beschikt over een gijze wijzerplaat met duidelijke index en een datum op 3 uur. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 43 mm roestvrij staal kast wordt gepresenteerd op een stalen armband

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Tag Heuer Caliber 5 automatic gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren

De TAG Heuer Formula 1 wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer