BREITLING Chronospace Evo B60

Bekijk alle horloges van Breitling
BREITLING Chronospace Evo B60

De nieuwe BREITLING Chronospace Evo B60 is volledig analoog met SuperQuartz-kaliber en chronograaf-functie en afgewerkt in titanium. Verkrijgbaar met zwarte en blauwe wijzerplaat.

In de Chronospace Evo B60 vindt men de eerste nieuwe motor 100% voor en door Breitling met analoge display. Het gevierde merk pakt uit met een SuperQuartz-kaliber, verpakt in een robuuste, lichte titanium kast van 43mm. 

Beschikkend over een split-chronograaf die tot 24uur kan meegaan, is "geen slecht begin" een uitspraak die men onder het lijstje van zware understatements kan zetten. Leesbaarheid en functionaliteit staan voorop bij dit horloge. Dankzij de twee centrale chronograafwijzers (rood voor seconden, wit voor minuten) en een 24uren-teller kan dit titanium meesterwerk de hele dag tellen voor u zonder pauze. Als dat niet leidt tot precisie...

Bent u nu al verleid, of heeft u net wat meer overtuiging nodig? Of wil u gewoon meer informatie over dit stuk, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder. 

Nu beschikbaar bij Clem Vercammen. Wij bieden ook een ruim aanbod quartz horloges van verschillende horloge merken

11/09/2017

Divider