Juweel Omega Ladymatic Hanger 18 karaat roségoud met ceramic P604CK0000105

  • Ladymatic
Juweel Omega Ladymatic Hanger 18 karaat roségoud met ceramic P604CK0000105
Alt text
€ 1.480,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieJuwelen
ReferentieP604CK0000105
JuweelHanger
Materiaal & kleurRoségoud 18 karaat

De hanger uit de Omega Ladymatic juwelen collectie is tijdloos, sensueel en makkelijk te dragen.

De Omega Ladymatic sieraden zijn zowel vrouwelijk als sierlijk. Met hun verleidelijke golfpatronen herinterpreteren de stukken in deze lijn de Ladymatic horlogekast op elegante wijze, waardoor ze een sterke link vormen met hun gelijknamige horloges.

Deze Omega hanger uit de Omega Laymatic collectie met de referentie P604CK0000105 is vervaardigd uit een combinatie van18 karaat roségoud en witte ceramic.

Het juweel wordt geleverd in een mooi originele Omega verpakking.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega heeft de wereld sinds 1885 voorzien van verschillende, vooruitstrevende uurwerken en hun nauwkeurigheid heeft hen de reputatie opgeleverd als officiële tijdwaarnemer van de Olympische spelen. Omega-horloges staan bekend om hun duurzaamheid en precisie en worden gevierd vanwege hun elegante ontwerp.

Maar Omega bezit eveneens een schitterende juwelen collectie. Omega juwelen voor dames in edele metalen en met gebruik van waardevolle edelstenen, maar Omega bezit ook een Omega heren juwelencollectie met sportieve Sailer armbanden en originele Omega manchetknopen. Deze kwalitatieve heren en dames Omega juwelen collectie is uitsluitend in België verkrijgbaar in onze zaak, zowel online als offline te Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Omega