Juweel Omega Ladymatic ring 18 karaat witgoud met briljant R50BCA05003XX

  • Ladymatic
Juweel Omega Ladymatic ring 18 karaat witgoud met briljant R50BCA05003XX
Juweel Omega Ladymatic ring 18 karaat witgoud met briljant R50BCA05003XX
Alt text
Alt text
€ 3.650,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieJuwelen
ReferentieR50BCA05003XX
JuweelRing
Materiaal & kleurWitgoud 18 karaat
EdelstenenBriljant

Deze Omega ring is tijdloos, sensueel en makkelijk te dragen.

Ladymatic sieraden zijn zowel vrouwelijk als sierlijk. Met hun verleidelijke golfpatronen herinterpreteren de stukken in deze lijn de Ladymatic horlogekast op elegante wijze, waardoor ze een sterke link vormen met hun gelijknamige horloges.

Deze ring uit de Omega juwelen collectie met de referentie R50BCA0500355XX is vervaardigd uit 18 karaat witgoud gezet met 44 ronde briljanten, 0.42ct. Dit Omega ring heeft een maatje 55, maar alle andere maten zijn mogelijk te bestellen.

Het juweel wordt geleverd in een mooi originele Omega verpakking.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega heeft de wereld sinds 1885 voorzien van verschillende, vooruitstrevende uurwerken en hun nauwkeurigheid heeft hen de reputatie opgeleverd als officiële tijdwaarnemer van de Olympische spelen. Omega-horloges staan bekend om hun duurzaamheid en precisie en worden gevierd vanwege hun elegante ontwerp.

Maar Omega bezit eveneens een schitterende juwelen collectie. Omega juwelen voor dames in edele metalen en met gebruik van waardevolle edelstenen, maar Omega bezit ook een Omega heren juwelencollectie met sportieve Sailer armbanden en originele Omega manchetknopen. Deze kwalitatieve heren en dames Omega juwelen collectie is uitsluitend in België verkrijgbaar in onze zaak, zowel online als offline te Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Omega