Juweel Omega Flower collier witgoud 18 karaat N603BC0700105

  • Flower
Juweel Omega Flower collier witgoud 18 karaat N603BC0700105
Alt text
€ 3.650,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieJuwelen
ReferentieN603BC0700105
JuweelCollier
Materiaal & kleurWitgoud 18 karaat

De juwelen uit de OMEGA Flower collectie is een heerlijke mix van verfijning en sensualiteit.

In het hart van de gouden cirkel staan vijf OMEGA-logo's die op creatieve wijze de bloem vormen die deze buitengewone collectie zijn naam geeft. De OMEGA Flower-collectie ademt vrouwelijkheid, de puurheid van leven en liefde. Net als de bloesems die het ontwerp inspireerden, is de collectie in gelijke delen betoverend en een lust voor het oog.

Dit dames Omega juweel uit de Flower collectie met de referentie N603BC0700105 is een collier dat is vervaardigd uit 18 karaat witgoud. In de zeven witgouden bloemen zijn cabouchons geslepen lichte parelmoer geplaatst. Deze collier meet 45 cm en kan steeds in onze juweel atelier aangepast worden.

Het juweel wordt geleverd in een mooi originele Omega verpakking.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega heeft de wereld sinds 1885 voorzien van verschillende, vooruitstrevende uurwerken en hun nauwkeurigheid heeft hen de reputatie opgeleverd als officiële tijdwaarnemer van de Olympische spelen. Omega-horloges staan bekend om hun duurzaamheid en precisie en worden gevierd vanwege hun elegante ontwerp.

Maar Omega bezit eveneens een schitterende juwelen collectie. Omega juwelen voor dames in edele metalen en met gebruik van waardevolle edelstenen, maar Omega bezit ook een Omega heren juwelencollectie met sportieve Sailer armbanden en originele Omega manchetknopen. Deze kwalitatieve heren en dames Omega juwelen collectie is uitsluitend in België verkrijgbaar in onze zaak, zowel online als offline te Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Omega