Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Corsair AB04451A1C1A1

  • Super Avi
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Corsair AB04451A1C1A1
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Corsair AB04451A1C1A1
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Corsair AB04451A1C1A1
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Corsair AB04451A1C1A1
Horloge Breitling Super Avi B04 Chronograph GMT 46 Corsair AB04451A1C1A1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 10.950,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieSuper AVI
ReferentieAB04451A1C1A1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B04
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter46 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Van dappere eerste opstijgingen tot de geboorte van de commerciële luchtvaart, de geschiedenis van Breitling is onlosmakelijk verbonden met die van de vlucht. In de jaren 1930, maakte Breitling's Huit Aviation afdeling haar naam met het uitvinden van precisie cockpit klokken. Twee decennia later introduceerde het nog een nieuw vluchtinstrument, deze keer in draagbare vorm: de Ref. 765 AVI. Dat baanbrekende pilotenhorloge vormde de technische achtergrond voor de Super AVI van vandaag, een collectie geïnspireerd door de ruige geest van beroemde vroege vliegtuigen. De Super AVI Tribute to Vought F4U Corsair eert een van die legendes. Als marinevliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog moest de Corsair moeilijke starts en landingen maken vanaf vliegdekschepen en afgelegen landingsbanen. Snelheid en lift waren van essentieel belang, en het vliegtuig slaagde met vlag en wimpel en werd het eerste eenmotorige jachtvliegtuig dat de grens van 640 km/u overschreed. Het "gebogen vleugel" ontwerp, de oversized propeller en de kenmerkende blauwe kleurstelling maken het tot een embleem van de luchtvaartgeschiedenis. Als een echte piloot horloge ontworpen om de ontberingen van een vintage cockpit te weerstaan, de Super AVI Tribute to Vought F4U Corsair is voorzien van grote, zeer leesbare Arabische cijfers op de wijzerplaat en bezel. De oversized kroon en gekartelde bezel op de stevige 46mm kast zorgen voor optimale grip, zelfs in de gehandschoende handen van een piloot. De doorgestikte banden van kalfsleer geven een knipoog naar de naden van klassieke vliegtoestellen, terwijl de optionele roestvrijstalen armband een elegant alternatief biedt. Piloten en andere reizigers zullen de mogelijkheid om een tweede tijdzone te volgen met behulp van de 24-uurs markering op de binnenste ring en de rode getipte GMT hand waarderen. De motor van de Super AVI is het COSC-gecertificeerde Breitling Manufacture Caliber B04 uurwerk, dat ongeveer 70 uur gangreserve biedt.

Deze Breitling Super AVI AB04451A1C1A1 heeft een 46mm zilverkleurige staal kast en band. De wijzerplaat heeft een mooie blauwe kleur met datumaanduiding op 6uur en een chronograph.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling B04 en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Super AVI wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling