Horloge TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT WBP2010.FT6198

  • Aquaracer 43
Horloge TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT WBP2010.FT6198
Horloge TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT WBP2010.FT6198
Horloge TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT WBP2010.FT6198
Horloge TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT WBP2010.FT6198
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 3.600,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkTag Heuer
CollectieAquaracer
ReferentieWBP2010.FT6198
BinnenwerkAutomatic
CaliberTag Heuer caliber 7
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Het Zwitserse horloge merk TAG Heuer is verkrijgbaar in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Het TAG Heuer horloge kan eveneens online besteld en u verzonden worden.  Via contact formulier kan u de referentie nummer van het TAG Heuer vermelden en wij brengen u graag op de hoogte met de formaliteiten.

De Aquaracer collectie brengt hulde aan het merk met een expertise in ultra betrouwbare uurwerken. Deze uurwerken kunnen weerstaan aan de meest extreme omstandigheden met een ultra betrouwbaar gangwerk. De keuze voor actieve, sportieve mannen met een knipoog naar stijl.

De TAG Heuer Aquaracer Professional WBP2010.FT6198 is een duikhorloge en heeft een 43mm staal kast met een blauwe wijzerplaat en een robuuste blauw-witte keramische bezel. Het horloge heeft een blauw rubberen band met vouwsluiting.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het automatisch Calibre TAG Heuer 7 met een datum, en heeft een gemiddeld gangreserve van 50 uren.

De TAG Heuer AquaRacer wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer