Horloge OMEGA DE VILLE TRESOR 40MM 435.13.40.21.03.002

  • De Ville Trésor
Horloge OMEGA DE VILLE TRESOR 40MM 435.13.40.21.03.002
Horloge OMEGA DE VILLE TRESOR 40MM 435.13.40.21.03.002
Horloge OMEGA DE VILLE TRESOR 40MM 435.13.40.21.03.002
Alt text
Alt text
Alt text
€ 8.600,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieDe Ville Tresor
Referentie43513402103002
BinnenwerkAutomatic
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Gekenmerkt door zijn dunne en elegante kast, werd de Trésor-lijn voor het eerst gelanceerd door OMEGA in 1949 en huisvestte het legendarische 30 mm-kaliber. Meer dan een halve eeuw later maakt het nog steeds indruk met een van de meest geavanceerde mechanische uurwerken van vandaag.

Dit model 435.13.40.21.03.002 heeft een gepolijste roestvrijstalen kast van 40 mm, die wordt gepresenteerd op een blauwe leren band. De koepelvormige blauwe wijzerplaat heeft een kleine secondenweergave op 6H, samen met wijzers en koepelvormige indexen in 18K witgoud.

Binnenin wordt deze De Ville Trésor aangedreven door het OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8926 en is gecertificeerd volgens de hoogste standaard van de industrie op het gebied van precisie, chronometrische prestaties en magnetische weerstand.

De Omega De Ville Trésor wordt geleverd met een originele Omega box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega