Horloge Breitling Top Time Ford Mustang A253101A1L1X1

  • Top Time
Horloge Breitling Top Time Ford Mustang A253101A1L1X1
Horloge Breitling Top Time Ford Mustang A253101A1L1X1
Horloge Breitling Top Time Ford Mustang A253101A1L1X1
Horloge Breitling Top Time Ford Mustang A253101A1L1X1
Horloge Breitling Top Time Ford Mustang A253101A1L1X1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text

Info

MerkBreitling
CollectieTop Time
ReferentieA253101A1L1X1
BinnenwerkManuele opwinding
CaliberBreitling caliber 25
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesChronograaf - Manufacture - Manuele opwinding
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Breitling's onconventionele chronograaf met een autotechnische twist. Een onderscheidende viering van design en vrijheid, de Breitling Top Time Classic Cars Squad is een eerbetoon aan klassieke sportwagens uit de jaren 60 met een trio racechronografen. Geïnspireerd door de Chevrolet Corvette, Ford Mustang en Shelby Cobra, zijn de uurwerken een knipoog naar de originele Breitling Top Time-modellen uit de jaren 60, die werden ontworpen voor "jonge en actieve professionals". De modern-retro interpretaties van vandaag zijn misschien nog jeugdiger en vrijer. De eerste generatie Ford Mustang, geproduceerd van 1964 tot 1969, was compact, betaalbaar en sportief. Met sommige modellen die geschikt zijn voor gezinnen en andere die ideaal zijn voor racegerichte sporters, was het een echt icoon dat populair was onder rocksterren en acteurs. Het was ook te zien in enkele van de meest populaire films uit die tijd. Autoliefhebbers weten dat de originele Mustang de 'coolheid' van een hele generatie heeft helpen definiëren. Deze levende legende is nog steeds in productie en is net als in de jaren zestig geliefd en relevant voor de klant van vandaag

De Top Time Ford Mustang A253101A1L1X1 heeft een roestvrijstalen kast van 42 mm die past bij een bruine kalfsleren band met racethema, oranje en gele details op de groene wijzerplaat en het Ford Mustang pony-logo op zowel de wijzerplaat als de achterkant van de kast. De Top Time Ford Mustang wordt aangedreven door het Breitling Calibre 25, een COSC-gecertificeerde chronometer met een nauwkeurigheid tot op 1/8e van een seconde.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling 25 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren.

De Top Time wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling