Horloge Breitling Top Time Chevrolet Corvette A25310241K1X1

  • Top Time

Info

Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieTop Time
ReferentieA25310241K1X1
BinnenwerkManuele opwinding
CaliberBreitling caliber 25
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesChronograaf - Manufacture - Manuele opwinding
WijzerplaatRood
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Breitling's onconventionele chronograaf met een autotechnische twist. Een onderscheidende viering van design en vrijheid, de Breitling Top Time Classic Cars Squad is een eerbetoon aan klassieke sportwagens uit de jaren 60 met een trio racechronografen. Geïnspireerd door de Chevrolet Corvette, Ford Mustang en Shelby Cobra, zijn de uurwerken een knipoog naar de originele Breitling Top Time-modellen uit de jaren 60, die werden ontworpen voor "jonge en actieve professionals". De modern-retro interpretaties van vandaag zijn misschien nog jeugdiger en vrijer. De tweede generatie Chevrolet Corvette, gedistribueerd van 1963 tot 1967, is de meest gewilde versie van deze Amerikaanse legende. De "Sting Ray" was geïnspireerd op een prototype uit 1959 dat gericht was op racen. Dankzij zijn slanke, onopvallende body ziet hij er tot op de dag van vandaag prachtig uit. En met zijn prestaties zowel op de weg als op het circuit, heeft hij altijd de dromen achtervolgd en de verbeeldingskracht van liefhebbers over de hele wereld aangewakkerd.

De Top Time Chevrolet Corvette A25310241K1X1 heeft een roestvrijstalen kast van 42mm en een zwarte kalfslederen band met racethema, oranje en gele details op de rode wijzerplaat en het Chevrolet Corvette-logo op zowel de wijzerplaat als de achterkant van de kast. De Top Time Chevrolet Corvette wordt aangedreven door het Breitling Calibre 25, een COSC-gecertificeerde chronometer met een nauwkeurigheid tot op 1/8e van een seconde.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling 25 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren.

De Top Time wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling