Horloge Calypso Eenhoorn K5776/4

Horloge Calypso Eenhoorn K5776/4
Alt text
€ 49,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkCalypso
ReferentieK5776/4
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatWit
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter27 mm
GlasKunststof
HorlogebandKunststof
Kleur bandWit
Garantie2 Jaar

Het horlogemerk Calypso heeft een uitgebreide horloge collectie. Calypso heeft een groot aanbod in analoge horloges, maar het merk is toch vooral sterk in  digitale horloges, zowel voor kinderen als volwassenen.

Dit Calypso horloge met de referentie K5776/4 is een witte kinderhorloge met eenhoorn en regenboog. Het horloge is vervaardigd uit pvc materiaal.

De horloges worden geleverd met de originele verpakking en een garantie kaart van 2 jaar.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Calypso dealer. De Calypso horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote Calypso collectie.

Heeft u verder vragen over de Calypso collectie, bent u opzoek naar een speciaal Calypso horloge, neem snel even contact.

Meer over Calypso

UNDER CONSTRUCTION - binnekort de volledige collectie online! 

De Calypso collectie is een uitgebreide horloge collectie. Het horloge merk Calypso heeft een breed gamma digitale horloges, dit voor volwassenen en kinderen. Maar vooral zijn er zeer vele kinderhorloges aanwezig in de collectie, zowel voor meisjes als jongens, in verschillende kleuren en materialen. Alle Calypso horloges worden geleverd met een mooie verpakking, maar ook een cadeau verpakking beschikt over de mogelijkheden. 

Juwelier Clem Vercammen biedt diverse kwalitatieve horloge merken en is een officiële Calypso dealer. In onze zaak vindt u een uitgebreide Calypso collectie.

Heeft u verder vragen over de Calypso collectie, bent u opzoek naar een speciaal Calypso horloge, neem snel even contact op met Clem Vercammen, gespecialiseerd in kwalitatieve horloge merken. Of bekijk onze ruime collectie horloge merken

 

 


Bekijk alle horloges van Calypso