Horloge Bell & Ross BR 03-92 Diver Black BR0392-D-BL-ST/SRB

  • Black
Horloge Bell & Ross BR 03-92 Diver Black BR0392-D-BL-ST/SRB
Horloge Bell & Ross BR 03-92 Diver Black BR0392-D-BL-ST/SRB
Horloge Bell & Ross BR 03-92 Diver Black BR0392-D-BL-ST/SRB
Horloge Bell & Ross BR 03-92 Diver Black BR0392-D-BL-ST/SRB
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 3.990,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR03 Diver
ReferentieBR0392-D-BL-ST/SRB
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKunststof
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het BR 03 horloge met zijn 42 mm, een variatie op de grotere BR01 op 46 mm, is het horloge uit de luchtvaart. De kleuren en de speciale afwerking van deze BR03 past perfect in het leven van die mannen voor wie discretie een absolute wapen is.

De Bell & Ross BR 03-92 Diver BR0392-D-BL-ST/SRB heeft een staal kast van 42 mm. Het is een waterdicht Zwitsers horloge met een automatisch gangwerk. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur met een kleine datum op 4 uur. Het horloge is afgewerkt met een zwarte rubber band. Dit horloge is 300M waterdicht.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is een automatisch gangwerk en heeft een gemiddeld gangreserve van 40 uren.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross