Franck Muller Vanguard™
Franck Muller Vanguard™

Slim Vintage

De Franck Muller Vanguard™ Slim Vintage collectie biedt een reeks horloges met een vintage touch, in een zichtbaar verfijnde kast, met een slank, zelfopwindend en in-house uurwerk. De collectie biedt een reeks kleurrijke horloges, allemaal geïnspireerd op vintage auto's. Daarnaast zijn er ook enkele uitgaven in lichte pastelkleuren.

De esthetiek van de collectie roept het vintage erfgoed van het Zwitserse horlogehuis op. Van de vintage pastelkleuren zijn zalm, olijfgroen, loodgrijs, blauw en authentiek bruin de gekozen tinten. Wat betreft de fellere kleurencollectie, heb je de keuze tussen diepe en intens rode, blauwe, gele en groene wijzerplaten.

De bijzonder gewaardeerde Côte de Genève decoratie, de beroemdste decoratie in de horlogewereld, siert het uurwerk en wordt weergegeven in het midden van de wijzerplaat. De vintage spirit wordt gecompleteerd door een off-center secondeteller op 6 uur, die doet denken aan de "Belle Époque". De horloges hebben een geïntegreerde band om de zichtbaar verkleinde Vanguard™ kast, wat zorgt voor een perfecte continuïteit en een aangenaam draagcomfort om de pols.

De Vanguard™ Slim Vintage collectie is verkrijgbaar met een lederen band of een prachtige handgepolijste schakelarmband. De collectie heeft een kastmaat van 41 mm en een gereduceerde dikte van 4,3 millimeter, dankzij het prachtige slanke gangwerk dat volledig in eigen huis is vervaardigd. Het gangwerk met automatische opwinding heeft een gangreserve van 60 uur.

Met deze nieuwe collectie wil Franck Muller duidelijk het beste van de horlogemakersgeest bieden, door vintage design te combineren met de hedendaagse technische prestaties van een slank uurwerk, wat refereert naar de  autowereld.

 

Ontdek de uitgave met lederen band en loodgrijze wijzerplaat hier.

29/02/2024

Divider