Horloge Franck Muller Master Square 6002M QZ R D 1R

  • Master Square
Horloge Franck Muller Master Square 6002M QZ R D 1R
Alt text
€ 13.700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFranck Muller
CollectieMaster Square
ReferentieFM6002MQZRD1R
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter35 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Franck Muller horloges zijn een van de mooiste en meest gecompliceerde ter wereld. De manufactuur werd opgericht in Genève door Franck Muller en Vartan Sirmakes met als doel het creëren van exclusieve uurwerken gekenmerkt door gecompliceerde bewegingen en originele ontwerpen. Dankzij de sterke in-house capaciteiten op vele gebieden van de Haute Horlogerie, werd dit jonge bedrijf snel een van de beste Zwitserse horlogerie merken. Vandaag geloven we dat we erin geslaagd zijn durf en creativiteit te combineren met een uitzonderlijke knowhow van de Haute Horlogerie.

De Master Square™ is geïnspireerd door Franck Mullers smaak voor de Art Deco beweging. De geometrische zuiverheid en symmetrie van de lijnen geven deze collectie een perfect gebalanceerd ontwerp. Harmonie en balans zijn de sleutelwoorden bij het beschrijven van het ontwerp van de Master Square. Met zijn sterke karakter en verschillende maten is de Master Square een must have die perfect past om de pols van zijn eigenaar.

Deze Franck Muller FM 6002M QZ R D 1R uit de Master Square collectie heeft een 35mm zilverkleurige staal kast en een zwart lederen band. Het horloge beschikt over een zilverkleurige wijzerplaat en is gezet met briljanten op de kast.

De Franck Muller Collection wordt geleverd met een originele Franck Muller box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van Franck Muller, kan u steeds contact opnemen.

Meer over Franck Muller

Franck Muller horloges zijn een van de mooiste en meest gecompliceerde horloges ter wereld. De fabrikant werd in Genève opgericht door Franck Muller en Vartan Sirmakes met als doel exclusieve uurwerken te creëren die worden gekenmerkt door gecompliceerde uurwerken en originele ontwerpen. Dankzij de sterke interne capaciteiten op tal van gebieden van Haute Horlogerie, werd dit jonge bedrijf al snel een van de beste Zwitserse horlogeriemerken. Vandaag geloven we dat we erin geslaagd zijn durf en creativiteit te combineren met uitzonderlijke knowhow van Haute Horlogerie.

Bekijk alle horloges van Franck Muller