De Franck Muller Aeternitas toren

Bekijk alle horloges van Franck Muller
De Franck Muller Aeternitas toren
De Franck Muller Aeternitas toren
De Franck Muller Aeternitas toren
De Franck Muller Aeternitas toren

Hoogste klokkentoren ter wereld

Franck Muller en London Gate, projectontwikkelaar in onder meer de Verenigde Arabische Emiraten, hebben hun partnerschap aangekondigd om het toppunt van tijdloze elegantie naar de wereld van vastgoed te brengen. Londen Gate zal er de Franck Muller Aeternitas toren bouwen, waarop bovenaan een Franck Muller wijzerplaat van ongeveer een half voetbalveld groot prijkt.

De Franck Muller Aeternitas toren in Dubai Marina, met een hoogte van 450 meter, wordt de hoogste woontoren mét merknaam en de hoogste klokkentoren ter wereld. Het belooft de skyline van Dubai opnieuw te definiëren.

Op de persconferentie zei Eman Taha, CEO van London Gate: "Na ons debuut in de vastgoedmarkt van de Verenigde Arabische Emiraten, met onze uitverkochte projecten Maya V en Nadine I&II, zijn we nu verheugd om ons meesterwerk te onthullen in samenwerking met de iconische horlogemaker Franck Muller. Met ons nieuwste project, waar architectonische weelde en tijdloze luxe elkaar ontmoeten, brengen we de allereerste merkwoningen van Franck Muller. Met deze samenwerking willen we de normen van verfijning en elegantie opnieuw introduceren en een woonervaring creëren die de merkwaarden en visie van zowel London Gate als Franck Muller weerspiegelt. Een exclusief residentieel project; dit zal een bewijs zijn van onze toewijding aan het creëren van ongeëvenaarde en nog nooit vertoonde ruimtes die resoneren met de essentie en het prestige van onze merkpartner".

Erol Baliyan, Managing Director van Franck Muller MEA, verklaarde: "We zijn verheugd om uit te breiden in het Midden-Oosten met deze samenwerking met London Gate. We hebben strategisch de residentiële markt in de Verenigde Arabische Emiraten verkend om het erfgoed van uitmuntende merken naar het vastgoed te vertalen. We zijn blij om de juiste partner te hebben gevonden met een gerenommeerde makelaar als London Gate die onze merkvisie deelt en gelooft in de waarden van Franck Muller. Het is ongelofelijk om Franck Muller's allereerste samenwerking op het gebied van vastgoed te lanceren in een stad van wereldklasse zoals Dubai, die bekend staat als een van de meest levendige, luxueuze en ontwikkelde steden ter wereld. Dit markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor ons merk.”

Gerenommeerde ontwerpers zijn aan boord gehaald om ervoor te zorgen dat elk aspect van het project het iconische ontwerp en de merkassociatie weerspiegelt die synoniem is aan zowel London Gate als Franck Muller. Het project is meer dan alleen een woongebouw. Het is een levend meesterwerk dat architectonische weelde naadloos laat samensmelten met het tijdloze prestige van Franck Muller.

Het luxueuze woonproject werd officieel onthuld in januari 2024 en de bewoners kunnen de oplevering verwachten in 2026.

©2023 Franck Muller Genève

22/01/2024

Divider