Breitling Chronomat South Sea

Bekijk alle horloges van Breitling
Breitling Chronomat South Sea
Breitling Chronomat South Sea
Breitling Chronomat South Sea
Breitling Chronomat South Sea

Nieuwe aanvullingen

De Chronomat South Sea-collectie van Breitling doet denken aan een tropisch paradijs dankzij felle kleuren, prachtige edelstenen en verfijnd vakmanschap.

Breitling voegt drie nieuwe en schitterende kleurencombinaties toe aan de Chronomat South Sea-collectie. "De Chronomat South Sea haalt zijn inspiratie bij de natuurlijke schoonheid van de tropen en de zee", aldus Georges Kern, CEO van Breitling. "Elk horloge creëert een keer op keer veranderend visueel spektakel van licht en kleur."

De nieuwe horloges hebben ijsblauwe, groene en roze kleurencombinaties, metalen en parelmoeren wijzerplaten, uurindexen met diamanten en lunettes bezet met meerkleurige edelstenen. Elk horloge kan worden gecombineerd met een bijpassende horlogeband van krokodillenleer of Breitlings kenmerkende metalen rouleaux-armband.

Onder de prachtige buitenkant van het Chronomat South Sea-horloge zit het Breitling-kaliber 10, een COSC-gecertificeerd kaliber met een mechanisch automatisch opwindmechanisme dat bekend staat om zijn precisie en betrouwbaarheid. De horloges hebben een gangreserve van circa 42 uur.

De horlogekast – vervaardigd uit roestvrij staal, met een lunette in 18-karaats rood of wit goud - heeft een elegant formaat van 36 mm. De horloges zijn waterdicht tot op een diepte van 100 meter.

16/11/2023

Divider