BR 03-94 Blacktrack
BR 03-94 Blacktrack
BR 03-94 Blacktrack
BR 03-94 Blacktrack

Limited Edition

De nieuwe BR 03-94 BLACKTRACK is de perfecte match met de Blacktrack BT-06 motorfiets.
De avant-gardistische tweewieler is dan ook ontworpen door Sacha Lakic in samenwerking met de Bell & Ross ontwerpstudio. Er worden slechts 500 exemplaren van deze referentie geproduceerd.

Het design is geïnspireerd door de luchtvaartwereld, een typisch Bell & Ross-kenmerk. Dit is ook terug te vinden in sommige designelementen van de Blacktrack BT-06 motorfiets. De gefacetteerde hoeken verwijzen naar een stealth. Motorrijders van hun kant zullen meteen de op een motor geïnspireerde band van zwart kalfsleer opmerken, omzoomd met een rode rand en aan de binnenzijde technisch materiaal met een hoge weerstand. De quilting op de band zelf is een knipoog naar motorpakken.

De wijzerplaat van de BR 03-94 BLACKTRACK lijkt op een dashboard. De tellers van de wijzerplaat refereren naar het stuur van een motorfiets. De subtiele contrasterende mix van grijs en zwart op de wijzerplaat zorgt voor een perfecte leesbaarheid. De achtergrond van de wijzerplaat is zwart met fijne lijnen die het effect van een koelrooster nabootsen. De lunette heeft van bovenaf gezien een achthoekige vorm. De indexen zijn behandeld met Super-LumiNova®. Het horloge heeft een horlogekast met diameter 42mm in matzwart keramiek die waterbestendig is tot 100 meter.

De focus op prestaties en betrouwbaarheid staat centraal in de samenwerking tussen de horloge- en moterfietsfabrikant. Het hart van het sportieve horloge is het BR-CAL.301 mechanische uurwerk met zelfopwinding. Een kaliber met verfijnde afwerking en een gangreserve van 42 uren. Het sluit perfect aan bij de prestaties van de 1.200 cc die de Blacktrack motorfiets aandrijft.

Om de symbiose tussen het Blacktrack horloge en motorfiets compleet te maken, kan de BR 03-94 BLACKTRACK in het midden van de motorfietsconsole worden geplaatst.

31/10/2023

Divider