BR 05 GMT Sky Blue
BR 05 GMT Sky Blue
BR 05 GMT Sky Blue
BR 05 GMT Sky Blue
BR 05 GMT Sky Blue
BR 05 GMT Sky Blue

met Dual Time

De nieuwe BR 05 GMT Sky Blue met zijn blauw getinte wijzerplaat symboliseert het samenspel van de azuurblauwe hemel en de blauwe planeet. Alles draait om dualiteit: inzetbaar zowel in de lucht als in de stad, voor de reiziger en de stadsmens, sportief en chic. Het is niet voor niets een «dual time» horloge.

WERELDTIJD

Ontworpen voor op reis, biedt de BR 05 GMT globetrotters een duidelijke en eenvoudige weergave van een tweede tijdzone dankzij een vierde wijzer. Voor een perfecte leesbaarheid geeft deze wijzer met een groot wit pijlvormig punt direct de tijd van het land van herkomst aan dankzij een 24-uurs gegradueerde binnenring. De lunette wordt versterkt door een tweekleurige behandeling, hemelsblauw en zilver, gesatineerd en gerhodineerd, waardoor het verschil tussen de uren van de dag en die van de nacht onmiddellijk duidelijk wordt. De gerhodineerde batonvormige indexen zijn gecoat met Super-LumiNova die oplicht in het donker. Een ander opvallend kenmerk van het horloge is de datum, die verschijnt in een rechthoekig venster op 3 uur en omgeven is door metaal.

BEWEZEN EFFICIËNTIE

De BR 05 GMT Blue Sky beschikt over een automatisch mechanisch gangwerk: kaliber BR-CAL.325. Liefhebbers van horlogemechanica kunnen doorheen de saffierglazen behuizing aan de achterkant, als door een patrijspoort, de specifieke afwerkingen en de 360° rotaties van het oscillerende gewicht observeren. Om de waterdichtheid tot 100 meter te garanderen, is de kroon ingeschroefd.

TWEE HORLOGEBANDEN

De BR 05 GMT Sky Blue is verkrijgbaar met twee verschillende horlogebanden. De eerste is een roestvrijstalen armband die perfect aansluit bij de 41 mm brede horlogekast. De satijnen afwerking en de ergonomie van de schakels maken de band niet alleen zeer comfortabel, maar dragen er ook toe bij dat dit horloge een eigentijds design heeft. De tweede is een blauwe rubberen band die perfect bij de blauwe tint van het horloge past. De band heeft een stalen vouwsluiting voor extra comfort en veiligheid.

06/07/2023

Divider