OMEGA Seamaster Aqua Terra Shades

Bekijk alle horloges van Omega
OMEGA Seamaster Aqua Terra Shades
OMEGA Seamaster Aqua Terra Shades
OMEGA Seamaster Aqua Terra Shades
OMEGA Seamaster Aqua Terra Shades
OMEGA Seamaster Aqua Terra Shades

In 2 formaten

Alle horloges uit de nieuwe OMEGA Seamaster Aqua Terra Shades collectie zijn sportief-chique en bijgevolg perfect op maat van een zakelijke outfit of als accessoire tijdens een weekendje weg. De collectie bestaat uit 10 nieuwe referenties, verkrijgbaar in 34 mm of 38 mm, met elk een kleurrijke wijzerplaat.

Elke maat heeft zijn eigen kleurenpalet. De 34 mm bestaat uit frisse tinten, variërend van lichtblauw tot groen of roze (Sea Blue, Lagoon Green, Sandstone, Shell Pink en Lavender). De 38 mm uitgave bevat meer aardse tinten (Atlantic Blue, Bay Green, Sandstone, Saffron en Terracotta). De sunray geborstelde wijzerplaat bevat in tegenstelling tot de andere horloges uit de Seamaster collectie geen patroon.

Daarnaast heeft elke kastdiameter een eigen look. De horloges met een kast van 34 mm zijn gericht op een vrouwelijk publiek, terwijl de 38 mm zowel door mannen als vrouwen kan gedragen worden. Ook de wijzers en de vorm van het datumvenster op 6 uur zijn verschillend.

Zowel de 34 mm als de 38 mm modellen worden gedragen op een 3-schakelige, geborstelde en gepolijste armband met nieuw ontworpen schakels en vlindersluiting. Het horloge wordt aangedreven door het calibre 8800, een gangwerk dat uitzonderlijke weerstand en nauwkeurigheid combineert met een gangreserve van 55 uur. De Aqua Terra wordt niet aangeprezen als een professioneel duikhorloge, maar het biedt toch een waterdichtheid tot 150 meter.

 

30/05/2023

Divider